De vernieuwde website van ZLDRaamfolie!

De vernieuwde website van ZLDRaamfolie is in de lucht! Hier hebben wij met veel passie aan gewerkt, en wij zijn verheugd dit nu ook met u te kunnen delen. ZLD Raamfolie is een bedrijfsonderdeel van Trim-Line B.V.
Onze kennis strekt zich verder dan de automotive industrie; onze raamfoliesoorten zijn ook van hoge kwaliteit.

Ons motto is: “Voor ieder pand een passende oplossing.” Met al 30 jaar ervaring als foliespecialist bewegen wij mee met de huidige en toekomstige trends. Dit geldt voor zowel zakelijke ondernemingen als voor de particulier.

Hieronder krijgt u een korte impressie te zien van de verschillende soorten raamfolies die wij aanbieden, door middel van wat foto’s. De links zullen u doorverwijzen naar de specifieke pagina van de ZLD Raamfolie website, waar u onder andere onze projecten en onze specifieke raamfoliesoorten kunt vinden, met hun kenmerken puntsgewijs uitgelegd.

Zonwerende folies
De toepassing van een zonwerende buitenfolie zorgt voor een directe zonnewarmte reflectie, sommigen tot wel 81%! Zowel de buitenfolies als de binnenfolies zijn voorzien van een krasarme toplaag.
Isolerende folies
Maak van enkel glas, dubbelglas met raamfolie! Met de isolatiefolies van 3M is het mogelijk om de isolatiewaarde van enkel glas tot wel 40% te verhogen, voor de standaard dubbelglas geldt dit tot wel 26%. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft, en houdt het in de zomer de warmte buiten. Wat een simpele oplossing!

Veiligheidsfolies
De 3M veiligheidsfolies uit de Standaard Serie zijn transparante, enkellaagse polyester glasfolies met een speciale dikkere lijmlaag die gebroken glas bij elkaar houdt. Deze folies beschermen ook tegen graffiti, vandalisme en vormen van normale slijtage. Tevens is er een matte veiligheidsfolie, de OPL3, die meer privacy creëert.
De 3M Ultra Safety serie is een reeks veiligheidsfolies die zelfs beschermt tegen explosies!
Privacyfolies
3M Privacy folies zijn ontwikkeld om in kantoren op een optimale manier meer privacy te bieden met behoud van licht en transparantie! Hier kunnen zelfs logo’s en afbeeldingen uit gesneden worden om dit ook een esthetisch uitstraling te geven.
Decoratiefolies
Bij onze decoratiefolies zijn de mogelijkheden oneindig! Verander iedere ruimte tot een unieke omgeving.

Constante kwaliteit, innovativiteit en professionaliteit: dat is met welke instelling wij uw raamfolie leveren en monteren! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u altijd graag te woord!