De 2de editie van de International Amsterdam Motor Show 2019 vond dit jaar van 3 t/m 7 april plaats in de RAI. Heel wat geronk en hoge toeren verder, hebben meer dan 65.000 bezoekers de show bezocht. Tussen al het moois stond voor de eerste keer Trim-line daar ook met een stand!

De stand deelden we met Akrapovic, Auto-Chippen.nl, Baan Velgen en Dream Car Club.

Tijdens de show heeft Barry van der Schoor een aantal demonstraties mogen geven. Hij liet zien hoe wij een auto voorzien van CarWrap, en hoe wij de 3M Scotchgard Paint Protection Film monteren – ook wel lak bescherming genoemd in de volksmond. Deze demonstraties trokken heel wat aandacht. Best spannend om dit te mogen laten zien onder het toeziend oog van de bezoekers; gelukkig kan Barry dit haast met zijn ogen dicht!

Het was vooral een bijzondere ervaring om hier te mogen staan en dit meegemaakt te hebben! Na dit succesvol afgerond te hebben kijken we uit naar onze volgende uitdaging.