De grote Trim-line verbouwing!

loods Trim-line

De Trim-line verbouwing is ondertussen als zo goed als klaar! Even een terugblik op de nieuwspost van begin 2020.

Nu er minder mensen onze verbouwing komen bewonderen (vanwege het veelbesproken COVID-19), laten wij jullie vanaf een veilige afstand de vorderingen van onze verbouwing zien.

Vanaf eind 2019 zit Trim-line middenin een verbouwing!
Wat een zeeën van ruimte krijgen wij erbij, bijna onvoorstelbaar dat we het ooit met minder hebben kunnen doen. Naar deze verbouwing is lang uitgekeken, en het wordt dan ook groots aangepakt.

De Trim-line verbouwing is ondertussen als zo goed als klaar! Even een terugblik op de nieuwspost van begin 2020.

Niet alleen zeeën van ruimte krijgen wij, maar ook veel grote ramen voor mooi lichtinval. Dit betekent onder andere dat jullie veel mooie Instagram foto’s kunnen verwachten!

De grote, nieuwe loods ligt direct naast de ingang van het kantoor. Een doorloop ertussen zorgt ervoor dat het nieuwe en ‘oude’ gedeelte één geheel wordt!

Vloerverwarming wordt ook aangelegd in de nieuwe loods; onze monteurs willen namelijk graag op hun sokken kunnen plakken. Dat dit niet de echte reden is raden jullie al, maar een goede verwarming is wel degelijk van belang. Dit namelijk omdat de folie op een temperatuur van ongeveer 16 graden Celsius bewaard en gemonteerd moet worden. Hoe beter om zo’n grote loods te verwarmen dan door middel van vloerverwarming!

We kijken ernaar uit om dit nieuwe pand binnenkort hopelijk groots te kunnen openen met jullie!