WAT WIJ DOEN

We zijn trots op onze producten. Innovatief, kwaliteit en sprekend!

WIE WIJ ZIJN

Trim-Line al ruim dertig jaar een begrip in het Zeeuwse! Creativiteit, innovatie en een constante kwaliteit zijn de elementen die aan de basis hebben gestaan van het succes van Trim-Line Zuid-West.

WAT WIJ DOEN

Of u nu een voertuig wilt voorzien van promotionele reclame voor uw bedrijf of uw personen auto een andere kleur wilt geven. Met  onze hoogwaardige producten van 3M kan het allemaal!

ONZE VISIE

We hebben aantoonbaar bewezen dat we verantwoord ondernemen. We streven continue om onze prestaties te verbeteren en nieuwe uitdagingen en kansen aan te pakken. Met onze pro-actieve aanpak richten wij ons volledig op 100% klanttevredenheid.

 

DIT IS WAT WIJ DOEN

Onze diensten en producten zijn van de beste kwaliteit.

Kijk hieronder welke upgrade u uw auto of pand wilt geven.

 

Carwrap
Uw wagen geheel of gedeeltelijk voorzien van folie. Keuze uit een ongekend aantal kleuren en kleurstijlen.

Autobelettering

Laat uw bedrijf zien op de weg! Wij voorzien uw auto van vele soorten belettering, van klein tot groot, van zwart-wit tot Full-Color. Neem gerust contact op te zien wat we voor uw bedrijfsreclame kunnen betekenen.

Tinten

Wij blinderen uw ramen naar de door u gewenste tint. Professioneel aangebracht en folie van de beste kwaliteit garanderen het resultaat. 

Lakbescherming
Bescherm uw nieuwe aankoop met onze zelfherstellende BodyShield. Deze sterke, transparante folie weerstaat steenslag en vuil. Zo houdt deze wrap uw carrosserie in de beste staat!

Chrome delete
Zoek de verschillen! De chrome delen naar een andere kleur plakken doen wij ook graag voor u. Dit kan o.a. de raamlijsten, de dakrails en de grill omlijsting omvatten. Ook leveren we graag nieuwe emblemen in de gevraagde kleur.

Striping & Design 

Uniek! Dat is wat een professioneel ontworpen en aangebrachte striping van uw auto maakt. De mogelijkheden zijn oneindig!

Bord & Gevelreclame
Ook voor reclame aan uw pand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren een grote verscheidenheid aan borden, freesletters, spandoeken en pandbeletteringen. Vraag naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

 

Benieuwd naar wat voorbeelden? Kijk eens rond in onze Gallery

Vragen of direct een offerte aanvragen? Ga naar Contact